Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Ylihärmä

Maanantai-iltojen kurssit ovat peruskurssien kertauskursseja. Kertaillaan opittuja asioita, opetellaan aina jotain lisää ja tanssitaan paljon. Tasona; alkeisjatko/keskitaso

Maanantai-iltojen kurssit ovat myös hyvä paikka sinulle, joka haluat kerrata jo osaamaasi ja vahvistaa tanssitaitoasi. Etenemme porukan mukaan.

 

Torstai-iltojen kurssit ovat tasoltaan keskitason ja jatkotason kursseja. Oletuksena on että hallitaan tanssimisen perustekniikka sekä ko. illan tanssin perusteet. Näillä kursseilla opetellaan lisää vientiä ja seuraamista,  lisää lajinomaista tanssitekniikkaa sekä lisää kuviota. Etenemme ryhmän tason mukaan.

Ylihärmän kursseilla on ohjaajina Tuula Nummela ja Kai Tamminen  

Isokyrö

Keskiviikkoiltojen tanssikurssit ovat peruskursseja, jotka alkavat aivan alkeista. Riittää kun osaat kävellä. Keskitymme alusta lähtien oikean tanssitekniikan sekä viemisen ja seuraamisen opetteluun, tavoitteena hyvä, nautinnollinen perustanssitaito. Tasona; alkeet / alkeisjatko 

Isonkyrön kursseilla on ohjaajana Antero Hemminki

 

Tanssikurssimme ovat kahden ... viiden kerran jatkumoita. Kurssi 1 on ko. tanssin ensimmäinen osa, jota nro 2, 3, 4, 5  täydentävät. Tanssiharrastuksesi voit aloittaa silloin kun haluat ja sinulla on siihen tahto ja tilaisuus. Hyviä aloituskohtia ovat yksittäisten tanssilajien ensimmäiset kerrat, esim. Tango 1.

Tanssiharrastuksen aloittamiseen olemme tuoneet tarjolle myös pienryhmäopetuksen tanssin perusteista. Katso lisää; tanssikurssit/pienryhmä- ja yksityisopetus. 

 

 

 

Muuta tietoa kursseista :

Käyminen tanssikursseillamme edellyttää tanssiseuramme jäsenyyttä. Voit halutessasi käydä tutustumassa treeneihimme yhden tai kaksi kertaa ilman jäsenyyttä. Jäsenmaksu vuodelle 2020 on 25 €. Jäsenmaksun lisäksi maksat vain käymistäsi kursseista, hinnat tässä alla.

Jäsenhinta:         5 € kurssi = 75min = 1 tanssilaji, Ylihärmä

                           6 € kurssi = 90min = 1 tanssilaji, Isokyrö

Tutustumishinta: 8 € kurssi = 75min = 1 tanssilaji, Ylihärmä    

                         10 € kurssi = 90min = 1 tanssilaji, Isokyrö

alle 25 v. puoleen hintaan normaaleilla viikkokursseilla.

Extra-kurssien (2h30min) hinnat: 10 € jäsenet, 16€ tutustujat

Kurssimaksut : käteisellä paikan päällä

Kurssimaksun voit maksaa myös Tyky- ja Smartum-seteleillä. Käytössämme on myös Tyky-Online, Smartum-saldo verkkomaksu sekä SmartumPay mobiilimaksu.

Epassi on myös käytössänne kurssimaksua maksettaessa. Käytössä on kaksi maksutapaa; joko puhelimen maksusovelluksella tai tekstiviestillä.

Kursseillamme on jatkuva parinvaihto, jota suosittelemme : Näin tanssitaidot kehittyvät paremmin ja nopeammin sekä tulee uusia mukavia tuttavuuksia. Toki on aina mahdollista tanssia vain oman parin kanssa - paria vaihtamatta.

Viikkokursseillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla yksin - kaksin - porukalla.

Otamme treeneissä valokuvia. Ellet halua esiintyä kuvissa, kerro siitä Tuulalle. Jos käytät kuvia niin  mainitsethan kuvien lähteen ja omistajan: Tuula Nummela/Tanssiseura TanssiAskeleet ry.

Olethan ajoissa paikalla.

Tervetuloa kursseillemme ja jäseneksemme !

 

Muutokset mahdollisia

 

 

-