Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Tanssikurssit Härmän Kylpylän Lakeussalissa


Maanantai-iltojen tanssikurssit ovat eri tanssien peruskursseja, jotka alkavat aivan alkeista. Riittää kun osaat kävellä. Keskitymme alusta lähtien oikean tanssitekniikan sekä viemisen ja seuraamisen opetteluun, tavoitteena hyvä, nautinnollinen perustanssitaito.

Maanantai-iltojen kurssit ovat myös hyvä paikka sinulle, joka haluat kerrata jo osaamaasi ja vahvistaa tanssitaitoasi. Etenemme porukan mukaan.

 

Torstai-iltojen kurssit ovat pääsääntöisesti perus+ kursseja. Perus+ kursseilla oletuksena on että hallitaan tanssimisen perustekniikka sekä ko. illan tanssin perusteet. Näillä kursseilla opetellaan lisää vientiä ja seuraamista,  lisää lajinomaista tanssitekniikkaa sekä lisää kuviota. Etenemme ryhmän tason mukaan.

 

Tanssikurssimme on kolmen kerran jatkumoita. Kurssi 1 on ko. tanssin ensimmäinen osa, jota  nro 2 ja 3  täydentävät. Tanssiharrastuksesi voit aloittaa silloin kun haluat ja sinulla on siihen tahto ja tilaisuus. Jos tanssi on sinulle uusi asia, suositamme että aloitat tanssiharrastuksen syys- tai kevätkauden alussa - saat rakennettua lujemman perustan omille tanssitaidoillesi. Hyviä aloituskohtia ovat myös yksittäisten tanssilajien ensimmäiset kerrat, esim. Tango 1. 

 

 

 

Muuta tietoa kursseista :

Käyminen tanssikursseillamme edellyttää tanssiseuramme jäsenyyttä. Voit halutessasi käydä tutustumassa treeneihimme yhden tai kaksi kertaa ilman jäsenyyttä. Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 25 €. Jäsenmaksun lisäksi maksat vain käymistäsi kursseista, hinnat tässä alla.

Jäsenhinta:         5 € kurssi = 75min = 1 tanssilaji

Tutustumishinta: 8 € kurssi = 75min = 1 tanssilaji

alle 25 v. puoleen hintaan (2,50 / 4,00). Alle 25 v. jäsenmaksu 12,50 / kalenterivuosi.

Kurssimaksut : käteisellä paikan päällä

Kurssimaksun voit maksaa myös Tyky- ja Smartum-seteleillä. Käytössämme on myös Tyky-Online, Smartum-saldo verkkomaksu sekä SmartumPay mobiilimaksu.

Epassi on myös käytössänne kurssimaksua maksettaessa. Käytössä on kaksi maksutapaa; joko puhelimen maksusovelluksella tai tekstiviestillä.

Kursseillamme on jatkuva parinvaihto, jota suosittelemme : Näin tanssitaidot kehittyvät paremmin ja nopeammin sekä tulee uusia mukavia tuttavuuksia. Toki on aina mahdollista tanssia vain oman parin kanssa - paria vaihtamatta.

Kursseillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla yksin - kaksin - porukalla.

Otamme treeneissä valokuvia. Ellet halua esiintyä kuvissa, kerro siitä Tuulalle. Jos käytät kuvia niin  mainitsethan kuvien lähteen ja omistajan: Tuula Nummela.

Olethan ajoissa paikalla.

Tervetuloa kursseillemme ja jäseneksemme !

 

Muutokset mahdollisia

 

 

-