Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Kauhava

Kurssit ovat päättyneet. 

Isokyrö

Keskiviikkoiltojen tanssiharjoitukset ovat peruskursseja. Ennakkotaitoja ei tarvita. Keskitymme alusta lähtien tanssin perusteiden sisäistämiseen sekä viemisen ja seuraamisen opetteluun, tavoitteena hyvä, nautinnollinen perustanssitaito. Tasoina; alkeet / alkeisjatko. Illan pituus 90 min / 10€ tutustujat. Jäsenet jäsenmaksun hinnalla koko syyskauden 2022.

Isonkyrön kursseilla on ohjaajana Antero Hemminki

Kurssipaikka: Pohjankyrösali, Pohjankyröntie 142 Isokyrö

 

 

Muuta tietoa harjoituksista :

Käyminen tanssiharjoituksissamme edellyttää tanssiseuramme jäsenyyttä. Voit halutessasi käydä tutustumassa harjoituksiimme yhden kerran ilman jäsenyyttä. Jäsenmaksu vuodelle 2022 on 25 €.  Huom! Vuoden 2021 jäsenmaksu kattaa myös vuoden 2022 jäsenmaksun. Eli vuosien 2021 ja 2022 jäsenmaksut yhteensä 25 €.

Harjoitusmaksut : käteisellä paikan päällä

Harjoituksissamme on jatkuva parinvaihto, jota suosittelemme : Näin tanssitaidot kehittyvät paremmin ja nopeammin sekä tulee uusia mukavia tuttavuuksia. Toki on aina mahdollista tanssia vain oman parin kanssa - paria vaihtamatta.

Viikkoharjoituksiimme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla yksin - kaksin - porukalla.

Otamme harjoituksissa valokuvia. Ellet halua esiintyä kuvissa, kerro siitä Anterolle. Jos käytät kuvia niin  mainitsethan kuvien lähteen ja omistajan: Tanssiseura TanssiAskeleet ry.

Olethan ajoissa paikalla.

Tervetuloa harjoituksiimme ja jäseneksemme !

 

Muutokset mahdollisia

 

 

-