Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 

... palautteita

 

Oltiin eilen ties monettako kertaa Tanssiseura TanssiAskeleet Ry:n Foksin ja Fuskun peruskurssilla. Ei voi kuin hämmästellä taas sitä opetuksen tasoa! Sitä luuli vuosien kurssittelun jälkeen jo jotain osaavansa, mutta aina vain opetuksesta löytyi uutta sisältöä! Ei puhettakaan pitkästymisestä! Uudetkin tanssijat tuntuivat saavan heti juonesta kiinni. Parikin miestä, jotka eivät olleet aikaisemmin tanssineet, olivat löytäneet foksin jouston ja askeleet! Huh! Kyllä kelpaa opetella moisessa ohjauksessa

Aila ja Seppo Rajala

 

Taas illan aikana mietin että kuinka osaattekin tuoda niin ytimekkäästi esiin kaikkein oleellisimmat asiat! Jo ihan pelkästään "puhetyöläisinä" olette tosi taitavia :) *nauttii*

Kaisu Huhtala

 

Kiitos Teille Kai ja Tuula, olette innostavat opettajat, innostuksenne on tarttuvaa! Tästä harrastuksesta on tullut todella mukava asia elämäämme josta olen hyvin kiitollinen!

Ja tämä innostuksenne liittyy muuhunkin kuin tanssiin, elämänasenteeseen: ystävällisyyteen, hyväksyntään, rakkaudellisuuteen, ne kaikki tarttuu teistä myös tässä tanssin ohessa, olette erikoisen hyvän viestin tuojat meille kaikille, jotka olemme keksineet tulla ohjaukseenne!!

ystävällisin terveisin Anja Piirto

 

Teillä oli juuri oikea ote käännyttää tällainen "tanssivastainen" tallaaja!  Nyt jo mietin missä seuraavalle kurssille osallistun.

Tanja Liimatainen

 

Kiitos hauskoista treeneistä. Hyvä fiilis sekä opettajilla että treenaajilla. Tykkäsin.

Katriina Ojaniemi

 

Ensimmäistä kertaa lähtiessäni harjoituksiin mietin, että uskallanko mennä mukaan, niin otin varmuudeksi kuntosalivaatteet reppuun.
Astelin saliin ja ilmoittauduin mukaan, porukka on todella mukavaa ja rentoa. Nyt olen innostunut tästä harrastuksesta, jonkin verran osaan tanssia, mutta nyt opettelen tanssilajeja joita en ole koskaan tanssinut. Tuulan ja Kaitsun opeilla olen oppinut ensimmäisiä tanssin askeleita.

Maarit Rannanjärvi

 

Onnistuitte motivoimaan ja piristämään minua tanssin opetuksessa tavalla, johon ei kukaan muu ole onnistunut ryhmäopetuksessa.

Heidi Lindström

 

Olen enemmän kuin kiitollinen opetuksestanne ja tavasta kuinka sen teette.

Marja J Järnstedt

 

Ihailen teidän tapaa hallita isoakin ryhmää. Salissa on 80 ihmistä - kaikki pelaa hienosti. Olen ollu eläissäni tosi monessa mukana, muuta en yhdessäkään tämän kaltaisessa - näin hyvin toimivassa paikassa ja tekemisessä. Kaikki sujuu, porukka oppii ja tunnelma on hieno.

Raija K

 

Kyllä opetatte hyvin. Nyt vasta ymmärsin miten askeleet menee. Opetustyylinne on erilainen mutta hyvä.

Matti H

 

Innostunutta porukkaa ja hauskat ja taitavat vetäjät. Oli tosi mukavaa.

Sirkkis

 

 Voin suositella täydestä sydämestä. Erittäin hyvät opettajat ja ihanat kurssikaverit. Ihan varmasti jokainen oppii. Minäkin vasta aloittanut ja nyt olen jo ehkä oppinutkin jotain. Niin ja treeni tekee mestarin. Mukaan vaan.

Marjatta Rauhala

 

Nyt se Bugg alkoi tuntua jo pikkuhiljaa ihan kivaltakin eli ”asennevamma” sitä tanssia kohtaan on poissa. Kiitos teille.

Outi Ikonen

 

Hei, olen aina kadehtien seurannut toisten tanssijoiden mahtavaa kehon kieltä eri tanssilajien tulkinnoissa ja miettinyt, voisinko minäkin oppia sellaista. Nyt, kun tuli mahdollisuus päästä treeneihin, uskalsin vaikka kynnys tuntuikin yllättävän korkealta. Voin todeta, että kannatti. Tanssiporukka ei mitenkään osoittanut, että olisin ensikertalainen, päinvastoin, kannustusta sateli. Opettajille annan 10 + , innostavasta opetuksesta ja tasapuolisuudesta niin uusia kuin jo pidemmälle ehtineitä tanssijoita kohtaan. KIITOS; JÄIN KOUKKUUN!!!

Rulla-Lusa

 

 

 

 

 

 

 

-